Houtplatform

Handige webshops voor klussers

Naast het houthandel overzicht op de kaart zijn er ook handige webshops voor de houtbewerker. Denk hierbij aan hout, gereedschap, verf en andere accessoires om te gebruiken tijdens een klus.

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. Wanneer je iets wilt maken maar niet de ruimte hebt om een hele plaat te vervoeren of te bewerken. Kan opmaatzagen.nl exact op maat zagen wat je hebt bedacht. Opmaatzagen.nl leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaalmaatwerk meubels en we hebben ook een flink assortiment aan klusbenodigdheden. De prijs is ook zeer scherp ten opzichte van andere hout leveranciers.
De Verfzaak

De Verfzaak is opgericht in 2011 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste verfzaken in Nederland.  Het brede assortiment van De Verfzaak bestaat uit producten die behoren tot de bekende verfmerken in Nederland. 

Denk je eens in wat je kunt doen met gekleurde schuttingen, timmerhout, Zweedse rabatten, speelhuisjes, picknicktafels, moestuinbakken en steigerhouten meubelen? Doordat de meeste producten op voorraad zijn in het centrale magazijn, kan direct vanuit de voorraad worden geleverd. Hierdoor zijn de levertijden kort en kun je snel aan de slag!

Bestel online of kom ga langs bij een van de 8 fysieke winkels.

Meubelpootjes.nl heeft een zeer groot assortiment aan meubel- en tafelpoten tegen een scherpe prijs!

Klanten geven deze webshop een hoge beoordeling vanwege het grote assortiment en snelle levering van hoge kwaliteit producten.

Hairpinpoten kopen?

Toolmax is al jaren een professionele leverancier van merkgereedschap en accessoires.

Er is keuze uit ruim 100.000 artikelen op het gebied  van elektrisch gereedschap, accu gereedschap, handgereedschap, luchtgereedschap, meetapparatuur,  opbergsystemen, tuingereedschap, accessoires, verlichting en verwarming.  

Zeer snelle levering en in de meeste gevallen gratis verzending maakt dit echt een top webshop!

Meer handige webshops

Wovar, shop met een groot assortiment aan ijzerwaren en bevestigingsmiddelen

Boorkopen.nl heeft een groot assortiment boren tegen een scherpe prijs. 

Baptist.nl echt alles wat je zoekt voor de houtbewerker. Zeer groot online assortiment en fysieke winkel.