Houtplatform

Hout en houtdiensten online

Naast het houthandel overzicht op de kaart zijn er ook een groeiend aantal houthandelaren met een webshop of online dienst. De houthandelaren die iets speciaals aanbieden zijn hieronder uitgelicht.

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. Wanneer je iets wilt maken maar niet de ruimte hebt om een hele plaat te vervoeren of te bewerken. Kan opmaatzagen.nl exact op maat zagen wat je hebt bedacht. Opmaatzagen.nl leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaalmaatwerk meubels en we hebben ook een flink assortiment aan klusbenodigdheden. De prijs is ook zeer scherp ten opzichte van andere hout leveranciers.
Ben jij net zo gepassioneerd over hout en kleur als Wood and Colors? Denk je eens in wat je kunt doen met gekleurde schuttingen, timmerhout, Zweedse rabatten, speelhuisjes, picknicktafels, moestuinbakken en steigerhouten meubelen? Zo maar een greep uit ons enorme assortiment. En ja, je leest het goed. Houthandel Wood and Colors levert al je tuinhout en tuinmeubelen in jouw favoriete kleur. Alle kleuren zijn mogelijk! Voor zover we weten uniek in Nederland en ver daarbuiten. Dus voor al je gespoten tuinhout online bent je bij ons aan het juiste adres. Met het gemak van online bestellen in onze webshop. Of kom het ervaren in onze Hout & Kleur Experience Center.

Ben je op zoek naar gereedschap of ijzerwaren voor het houtbewerken kijk eens bij Toolstation. Scherpe prijzen op ijzerwaren, groot assortiment. Ze hebben een groot online assortiment met snelle levering of je kunt het ophalen bij een van de vestigingen in het land van Toolstation