Hout en houtdiensten online

Naast het houthandel overzicht op de kaart zijn er ook een groeiend aantal houthandelaren met een webshop of online dienst. De houthandelaren die iets speciaals aanbieden zijn hieronder uitgelicht.

Borenshop.com is een online winkel die een breed scala aan hoogwaardige boorgereedschappen en accessoires voor professionals en doe-het-zelvers biedt. Ze bieden het Grootste assortiment Boren met producten van topmerken. De website is gebruiksvriendelijk en ontworpen voor het gemak van de klant, waardoor het gemakkelijk is om het exacte item te vinden dat u nodig heeft. Bovendien biedt Borenshop.com nuttige hulpmiddelen en advies om klanten te helpen bij hun boorprojecten. Met hun toewijding aan klanttevredenheid en uitzonderlijke productkwaliteit is Borenshop.com een topkeuze geworden voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar boorgereedschap en accessoires.
OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. Wanneer je iets wilt maken maar niet de ruimte hebt om een hele plaat te vervoeren of te bewerken. Kan opmaatzagen.nl exact op maat zagen wat je hebt bedacht. Opmaatzagen.nl leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaalmaatwerk meubels en we hebben ook een flink assortiment aan klusbenodigdheden. De prijs is ook zeer scherp ten opzichte van andere hout leveranciers.
Ben jij net zo gepassioneerd over hout en kleur als Wood and Colors? Denk je eens in wat je kunt doen met gekleurde schuttingen, timmerhout, Zweedse rabatten, speelhuisjes, picknicktafels, moestuinbakken en steigerhouten meubelen? Zo maar een greep uit ons enorme assortiment. En ja, je leest het goed. Houthandel Wood and Colors levert al je tuinhout en tuinmeubelen in jouw favoriete kleur. Alle kleuren zijn mogelijk! Voor zover we weten uniek in Nederland en ver daarbuiten. Dus voor al je gespoten tuinhout online bent je bij ons aan het juiste adres. Met het gemak van online bestellen in onze webshop. Of kom het ervaren in onze Hout & Kleur Experience Center.
Schuiven naar boven