Hout online

Naast het houthandel overzicht op de kaart zijn er ook een groeiend aantal houthandelaren met een webshop waarbij het mogelijk is online houten producten te bestellen en deze worden thuis bezorgd.

Wood and Colors

Ben jij net zo gepassioneerd over hout en kleur als Wood and Colors? Denk je eens in wat je kunt doen met gekleurde schuttingen, timmerhout, Zweedse rabatten, speelhuisjes, picknicktafels, moestuinbakken en steigerhouten meubelen?

Zo maar een greep uit ons enorme assortiment. En ja, je leest het goed. Houthandel Wood and Colors levert al je tuinhout en tuinmeubelen in jouw favoriete kleur. Alle kleuren zijn mogelijk! Voor zover we weten uniek in Nederland en ver daarbuiten. Dus voor al je gespoten tuinhout online bent je bij ons aan het juiste adres.

Met het gemak van online bestellen in onze webshop. Of kom het ervaren in onze Hout & Kleur Experience Center.

Houthandelonline

Houthandelonline.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment in hout- en plaatmateriaal. Te denken valt hierbij aan: Tuinhout,
HardhoutVurenRed CedarDouglashoutEikenhoutPlaatmateriaal en Betontriplex.
Daarnaast blijft houthandelonlein.nl zich ontwikkelen en wordt de webshop regelmatig uitgebreid met een actueel assortiment.

Houthandelonline.nl is de experts op het gebied van hout- en bouwmaterialen online.
U bestelt de gewenste producten eenvoudig online en houthandelonline.nl zorgt ervoor dat uw bestelling binnen een levertijd van 2 tot 7
werkdagen op het door u bepaalde afleveradres wordt afgeleverd.