Houtplatform

Historisch Hout

Adres

Beoordeling

0/5

Historisch hout is een houthandel gespecialiseerd in historisch bouwmateriaal. Wij verkopen sorteren en bewerken oude eiken balken, barnwood, wagonplanken en Wijnpersplanken naar wens van onze klant. Door een grote voorraad oud hout in onze houtopslag in Haarle leveren wij veel van onze materialen uit voorraad!

Wij zijn actief als groothandel voor de zakelijke verwerker van oud eiken planken voor bijvoorbeeld de meubelindustrie en interieurbouw als voor particuliere projecten waaraan wij oud eiken gebinten & balken leveren voor diverse constructies binnen en buiten! Tevens hebben wij een eigen productie in diverse half fabricaten van ons oude hout. Denk hierbij aan oud eiken vloeren en deuren voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In onze showroom kunt u onze verschillende soorten wandbekleding, binnendeuren, oud eiken tafelbladen en vloeren eventueel zelf bekijken, onze verkoopadviseur staat voor u klaar!

Door onze kennis van oud hout kunnen wij een hoge kwaliteit tegen een juiste prijs garanderen. Wij richten ons op uw persoonlijke wensen, wij kunnen u daarbij helpen en eventueel adviseren. Wij willen voor elke klant een betrokken en betrouwbare leverancier zijn, zowel particulier als zakelijk. Historisch Hout koopt vrijwel al zijn materiaal rechtstreeks bij de bron in, vloeren uit oude goederentreinen, oude eiken wijnpersen uit Bosnië en oude “barns” uit Canada. Wij zijn continu op zoek naar geschikte materialen voor onze klanten over de gehele wereld.

Andere Houthandelaren