Houtplatform

Amsterdamsche fijnhouthandel

Adres

Beoordeling

0/5

De Amsterdamsche Fijnhouthandel is een houthandel die ook levert aan particulieren. U vindt bij ons ook voor uw privéprojecten speciale en bijzondere soorten hout. Voor het aanvragen van een offerte en het bestellen van hout via internet kunt u terecht op onze pagina offerte. Let op: de beschikbaarheid van het hout wisselt dagelijks. Wilt u zeker weten dat het hout waar u interesse in heeft op voorraad is, dan kunt u ons het beste vooraf even bellen: 020-6882100.

U kunt bij ons meer dan 100 houtsoorten kopen in elke gewenste hoeveelheid, en u bent altijd zonder afspraak welkom. Wij helpen u graag, of het nu gaat om één plank of een groter project. Als houthandel voor particulieren hebben wij de beschikking over een eigen zagerij en plankenloods. Let er wel op dat wij geen kant-en-klare eindproducten maken, wij zagen het hout op de door u gewenste dikte en breedte en korten het eventueel op lengte af. Wij bewerken alleen ons eigen hout.
Een van onze specialisaties is het verlijmen van hout tot panelen voor bijvoorbeeld kasten en aanrecht of tafelbladen. Wij verlijmen bladen in elke maat en kunnen ook het hout voor een onderstel en poten leveren. Kijk voor meer informatie over producten en mogelijkheden verder op deze site.

Andere Houthandelaren