Hout fans

Deze site is opgezet voor hout fans, zonder commercieel doel! Het idee is kennis en ervaringen te delen over houthandels en producten.

Om deze site up-to-date te houden hopen we dat bezoekers willen helpen met:

  • Ervaringen delen over houthandels, door het plaatsen van reacties
  • Missende houthandels aan ons door te geven
  • Bij houthandels aangeven welke houtsoorten er te verkrijgen zijn
  • Ideeën te geven om deze site voor iedere hout fan bruikbaar te maken

Op dit moment heeft de site een prachtig overzicht van houthandels in Nederland en België. Per houthandel is aan te geven in welke categorie dit bedrijf valt (zagerij, houthandel, importeur, webshop, enz..) daarnaast kan er per houthandel aangegeven welke houtsoorten er te halen zijn.

Gecheckt

Alle info die op de site wordt toegevoegd wordt gecheckt door hout fans, dit kan zijn het controleren van de informatie op de website of telefonisch contact opnemen om de informatie te verifiëren bij de houthandel. Op deze manier wordt er gezorgd voor actuele hout informatie.

Info vanuit hout fans

De informatie op deze site is van hout fans voor hout fans, er zit geen commercieel doel achter de site maar het is informatie voor de hobbyist of de professional.

Voor houtfans

Op de detail pagina’s van de houthandels is het mogelijk ervaringen en reacties en aanvullende informatie voor de houthandel toe te voegen. Wanneer er een reactie of meer informatie wordt toegevoegd zal het gecontroleerd worden en zal het na controle zichtbaar worden voor mede
houtliefhebbers.

Overzicht van houthandels

Bekijk het overzicht van houthandels in Nederland en België samengesteld door leden.

Houthandel aanmelden

Staat je favoriete houthandel niet in het overzicht, meld deze dan aan via het formulier “Houthandel aanmelden”, na controle zal deze op de site worden opgenomen.